Det är upprörande hur man i debatten kallar IS-mördarna för svenskar. De är inte svenskar, har aldrig varit och kommer aldrig att bli!

2015-04-23


Externa länkar:
Nationell Idag
SD-Arkivet
SD Kungsbacka
Göteborgsbulletinen

Nationella bloggar:
Jimmy Windeskog
Joakim Larsson
Patrik Ehn
Göran Olsson


Senaste nytt från Frihetens fackla


Hårdare straff = minskad brottslighet

Alla fanatiska liberaler som påstår att högre straff inte leder till minskad brottslighet vet inte vad de talar om. Även om de (mot all förmodan) skulle ha rätt i att stränga straff inte avskräcker folk från att begå brott så får de svårt att förklara alla de brott som uppkommit genom att grova återfallsförbrytare släpps ut. Grova våldsbrottslingar har en stor riska att återfalla i brottslighet. Genom att hålla dessa inlåsta, utan vare sig möjlighet till permission eller tidigare frigivning kan vi rädda alla de oskyldiga människor som annars skulle falla offer för deras handlingar.

Ett nog så talande exempel är den 16-åring som mördade och brutalt våldtog 16-åriga Malin utanför Borås 2009. Hans så kallade straff blev tre års ungdomsvård. Nu är han misstänkt för misshandel och grov våldtäkt på Cypern. Hade jag fått bestämma hade den här mördaren fått dödsstraff för mordet på Malin. Då hade han aldrig kunnat begå dessa nya våldsbrott! Men uppenbarligen tycker liberalerna att hans liv i frihet är värt mer än alla de oskyldiga människor som riskerar att falla offer för hans handlingar. Jag kan inte annat än ruska på huvudet och fråga mig hur länge detta skall få fortsätta.

2015-01-06 19:40:55

Mattias From

Direktlänk till detta inlägg:


01:31 - 2023.06.03


Välkommen!
Frihetens fackla är en Internetpublikation från Kungsbacka som förespråkar en sund folklig nationalism byggd på demokratisk grund. Sidan har som målsättning att Sverige skall förbli svenskt.

Jag som driver sidan heter Mattias From och jag har en bakgrund som folkvald ledamot i kommunfullmäktige i Kungsbacka samt skribent för den nationalistiska veckotidningen Nationell Idag.Nationell Idag aug-sept gratisexemplar 2013

Utdelade: 5000

Mål: 5000

Status: AvslutadFrihetens fackla - Demokratisk, nationalistisk publikation från Kungsbacka - Vi säger vad du tänker!