Det är upprörande hur man i debatten kallar IS-mördarna för svenskar. De är inte svenskar, har aldrig varit och kommer aldrig att bli!

2015-04-23


Externa länkar:
Nationell Idag
SD-Arkivet
SD Kungsbacka
Göteborgsbulletinen

Nationella bloggar:
Jimmy Windeskog
Joakim Larsson
Patrik Ehn
Göran Olsson


Senaste nytt från Frihetens fackla


Vad vill Mattias Karlsson uppnå?

"Jag tänker att det ser ut ungefär som det gör idag, kanske lite mindre fula byggnader i stål och glas och lite mer trevligare arkitektur skulle jag gärna vilja se. Men i övrigt så tror jag inte att gatubilden kommer förändras särskilt mycket." -Mattias Karlsson i SVT:s Partiledaren på frågan om hur han vill att det skall se ut i det sverigedemokratiska folkhemmet. Det är alltså helt ointressant för honom att våra gator och torg tas över av främlingar!?

2015-04-23 17:12:44

Mattias From

Direktlänk till detta inlägg:


01:31 - 2023.06.03


Välkommen!
Frihetens fackla är en Internetpublikation från Kungsbacka som förespråkar en sund folklig nationalism byggd på demokratisk grund. Sidan har som målsättning att Sverige skall förbli svenskt.

Jag som driver sidan heter Mattias From och jag har en bakgrund som folkvald ledamot i kommunfullmäktige i Kungsbacka samt skribent för den nationalistiska veckotidningen Nationell Idag.Nationell Idag aug-sept gratisexemplar 2013

Utdelade: 5000

Mål: 5000

Status: AvslutadFrihetens fackla - Demokratisk, nationalistisk publikation från Kungsbacka - Vi säger vad du tänker!