Det är upprörande hur man i debatten kallar IS-mördarna för svenskar. De är inte svenskar, har aldrig varit och kommer aldrig att bli!

2015-04-23


Externa länkar:
Nationell Idag
SD-Arkivet
SD Kungsbacka
Göteborgsbulletinen

Nationella bloggar:
Jimmy Windeskog
Joakim Larsson
Patrik Ehn
Göran Olsson


Senaste nytt från Frihetens fackla


Fosterland

Precis sett första delen av SVT:s "Fosterland", om den växande nationalismen i Europa. En del intressanta bilder, där man filmat mycket från Kungsbacka. Själv syns jag som åhörare på torgmötet. Men beskrivningen av SD:s historia är under all kritik och usch vilken partisk och politiskt korrekt reporter. Han säger sig vilja lyssna och förstå, men försöker inte ens. I slutet av programmet håller han tummarna för att en grupp syrier skall lyckas ta sig illegalt med människosmugglare till Italien för att sedan ta sig vidare till Sverige. Men vem är förvånad, så går det ju till på SVT och Sveriges Rödio.

Länk till programmet.

2015-01-13 22:09:17

Mattias From

Direktlänk till detta inlägg:


01:14 - 2023.06.03


Välkommen!
Frihetens fackla är en Internetpublikation från Kungsbacka som förespråkar en sund folklig nationalism byggd på demokratisk grund. Sidan har som målsättning att Sverige skall förbli svenskt.

Jag som driver sidan heter Mattias From och jag har en bakgrund som folkvald ledamot i kommunfullmäktige i Kungsbacka samt skribent för den nationalistiska veckotidningen Nationell Idag.Nationell Idag aug-sept gratisexemplar 2013

Utdelade: 5000

Mål: 5000

Status: AvslutadFrihetens fackla - Demokratisk, nationalistisk publikation från Kungsbacka - Vi säger vad du tänker!