Det är upprörande hur man i debatten kallar IS-mördarna för svenskar. De är inte svenskar, har aldrig varit och kommer aldrig att bli!

2015-04-23


Externa länkar:
Nationell Idag
SD-Arkivet
SD Kungsbacka
Göteborgsbulletinen

Nationella bloggar:
Jimmy Windeskog
Joakim Larsson
Patrik Ehn
Göran Olsson


Senaste nytt från Frihetens fackla


Lögner, hets och förtal

Det är ingen överdrift att säga att de senaste dagarna varit minst sagt tunga för mig. Inte minst efter att jag tvingats lämna SD efter allt arbete jag lagt ned de senaste åren på att bygga upp SD Kungsbacka. En tidigare partikamrat har även gått ut i massmedia och huggit en i ryggen med rena lögner och förtal. I detta inlägg tänkte jag redogöra lite närmare för just den händelsen och de åtgärder jag vidtagit, därav namnet på detta inlägg.

I mitt senaste inlägg nämnde jag att en anmälan om förtal lämnats in från mig mot partiets pressekreterare Martin Kinnunen. Detta pågrund av några av de uttalanden han gjort i massmedia i samband med uteslutningen av mig. De citat jag reagerade starkast över var dessa:

"Det som aktualiserade detta var en text som lades upp på Froms hemsida där han ställde sig bakom konspiratoriska och antisemitiska idéer om att Sverigedemokraterna styrs av judar och ja, väldigt märkliga konspiratoriska idéer" - Martin Kinnunen till Sveriges Radio Halland.

"Det är olika saker som kommer fram. Men Mattias From är ideologiskt avvikande och hör helt enkelt inte hemma i SD. Det handlar bland annat om en text han publicerade på sin hemsida där han ger stöd åt antisemitiska konspirationsteorier som att judar styr och kontrollerar SD, säger Martin Kinnunen, pressansvarig för Sverigedemokraterna." - Martin Kinnunen till Norra Halland.

Kinnunen påstår att jag i den text som ligger till grund för uteslutninen av mig "ställt mig bakom" antisemitiska idéer om att SD styrs av judar. Jag har ALDRIG varken uttryckt eller gett stöd åt den typen av åsikter. Att citera en person utan att ta ställning till dennes uttalande innebär INTE att jag "ställer mig bakom" uttalandet i fråga. Det har jag också tydligt förklarat i det försvarsbrev jag skickade in till partiet efter att ärendet väcktes i våras.


"Att på helt lögnaktiga grunder bli förtalad i massmedia av någon man trodde var ens partikamrat är inget jag skulle önska min värsta fiende."
- Mattias From. Foto: Privat.

Trots detta går Kinnunen ut i massmedia med rena lögner och förtal mot mig. Något som allvarligt skadat mitt anseende. Jag har inget presonligt emot Martin Kinnunen och jag är verkligen ingen person som anmäler folk i vrede eller på lösa grunder. Men när han fällde dessa djupt osanna uttalandena om mig i massmedia kände jag mig tvungen att markera och försvara mig. Jag är därför beredd att vidta de rättsliga åtgärder som kommer att krävas för att få upprättelse om inte Kinnunen ber om ursäkt och går ut och tar tillbaka sina uttalanden...

2012-09-27 21:02:17

Mattias From

Direktlänk till detta inlägg:


20:11 - 2021.01.20


Välkommen!
Frihetens fackla är en Internetpublikation från Kungsbacka som förespråkar en sund folklig nationalism byggd på demokratisk grund. Sidan har som målsättning att Sverige skall förbli svenskt.

Jag som driver sidan heter Mattias From och jag har en bakgrund som folkvald ledamot i kommunfullmäktige i Kungsbacka samt skribent för den nationalistiska veckotidningen Nationell Idag.Nationell Idag aug-sept gratisexemplar 2013

Utdelade: 5000

Mål: 5000

Status: AvslutadFrihetens fackla - Demokratisk, nationalistisk publikation från Kungsbacka - Vi säger vad du tänker!